Nádherné motorky


Máte rádi motorky? Poslední dobou jsou motorky opravdu hodně populární. Mnoho lidí chce mít doma motorku, jenomže já vážně nechápu, že lidé dávají přednost motorce. Když třeba potom na tom ani nejezdí. Například má kamarádka vždycky celý život snila o tom, že bude mít motorku a že bude jezdit na motorce, protože motorky má ráda. Ona mi sama řekla, že v jejich rodině jsou motorky opravdu hodně populární a že kam téměř každý druhý člen její rodiny má motorku anebo třeba nějakou lehkou babetu. Dokonce prý je i strejda měl kdysi také motorku Harley.

Harlej jsou luxusní motorky.

A když jsem šla slovo Harley, tak jsem úplně ztuhla a ježily se mi chlupy, protože Harley motorky mám opravdu hodně ráda. Ty jsem vždycky chtěla já, ale když jsem viděla ty ceny motorek Harley kolik stojí, tak jsem málem omdlela. Harley motorky jsou drahé, jsou dokonce dražší než třeba nějaké auto střední třídy. Takže jsem si řekla, že o motorce Harley si mohu nechat jenom zdát. Docela mě to mrzelo, ale co jsem měla dělat, když na to nemám peníze? Tak si to jednoduše nekoupím a je logické, že si na motorku nebudu vůbec brát třeba žádnou půjčku. Protože už mám půjčku na notebook a také na elektrokolo, takže si rozhodně nebudu brát půjčku na Harley motorku, i když bych ji strašně chtěla.

Motorky jsou vážně prima.

Navíc nevím, jestli bych také na to nepotřebovala nějaký speciální řidičský průkaz, abych měla řidičské oprávnění, abych potom třeba neporušovala předpisy. Já totiž patřím k těm lidem, kteří jezdí opatrně, ti lidé, kteří dodržují předpisy, aby neměli potom žádné problémy. A co vy a motorky? Máte doma motorku anebo toužíte po motorce? Hlavně bych doporučovala a také je nejvíce vhodné, když jezdíte na motorce, ale máte u toho také ochranné doplňky, jako je hlavně povinná helma nebo rukavice a také kožené oblečení anebo třeba také chrániče zad nebo páteře. To já, kdybych měla motorku, tak nosím opravdu všechny ochranné doplňky. 

Podobné příspěvky